Pjes t e trupit - Anglisht Pjesa e par game

Pjes t e trupit - Anglisht Pjesa e par gamePlay

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 11 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.Kjo eshte pjesa e e parë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej.rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve të trupit në gjuhën angleze. rnrnKuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, Eyebrown, Neck, Hair, Forehead, Cheek, Eye, Ear, Chin, Shoulder, Nose, Mouth, English Quiz, English Quizzes, Kuize te ndryshme anglisht,

Pjes t e trupit - Anglisht Pjesa e par, play free Brain games, related games and updates online. Added on 2015/07/28, played 55 times.

Author: rapitful 50

Advertisment

Category

   →   

Here are some more related games in Brain category. Also you can jump to other category using box above.

chin gameschin games2 angleze gamesangleze games4 pjesa gamespjesa games4 gjuhen gamesgjuhen games4 cheek gamescheek games4 anglisht gamesanglisht games4 neck gamesneck games6 ndryshme gamesndryshme games7 par gamespar games8 ear gamesear games9

  Do you like this game?
  Loading... 0%
   
  Add this game to your website
  Preview

  Pjes t e trupit - Anglisht Pjesa e par game
  HTML Code (Websites, Myspace, LiveVideo)


  Forum Code (phpBB, vBulletin)


  Related games